Koldrøget tun
med syltede hyben, ristede boghvedekerner og sprød salat
Pankopaneret Bon Bon af kalv
med brunoise, urter, trøffelmayo og syltede æbler
Tournedos af kalvemørbrad
med stegte rodfrugter, pommes rissoles og rødvinssauce
Chokoladefondant
med passionsfrugt-is, krystalliseret hvid chokolade og frisk passionsfrugt
450,-
Pr. person
Menuen kan ikke laves glutenfri, laktosefri eller vegetarisk.
Børnemenu
Kyllingespyd, mini frikadeller, forårsrulle med oksekød, pastasalat og gulerodsstænger
Børneis med skumfiduser og chokoladesauce
175,-
Maden er pakket i engangsemballage. Vejledning medfølger.
Bestilling er muligt så længe lager haves, dog senest d. 29/12.
Afhentning på Restaurant Arken d. 31/12 mellem kl. 11.00 - 14.30.