Buffetvalg
Forretter
Varmrøget laks med salat og urtedressing
Skaldyrsruller
Hvidløgsgratinerede tigerrejer med aioli
Tortilla med laks og dild
Rødbede rimmet laks med limemayo og salat
Bon bon af okse med trøffel og sylt
Carpaccio af kalv med pinjekerner, trøffelolie og ruccola
Hovedretter
Langtidsstegt kalveculotte, valgfri sauce, sauterede grøntsager og kartoffel
Unghanebryst, urtesauce, sauterede grøntsager og kartoffel
Dagens fisk, hvidvinssauce, sauterede grøntsager og kartoffel
Helstegt kalvemørbrad, valgfri sauce, sauterede grøntsager og kartoffel (+40,-)
Helstegt oksefilet, valgfri sauce, sauterede grøntsager og kartoffel (+25,-)
Desserter
2 slags ost, kompot og knækbrødsstænger
Chokoladefondant med bær og is
Panna Cotta med bær og is
Chokoladedrøm med bær og is