Juleplatte
Book bord her
Se juleplatten her
Serveres fra fredag d. 22/11-2024
Serveres fra 11.30-16.00
Karrysild med rødløg og kapers
Pankopaneret fiskefilet med citronmayo
Lakserulle med syltede rødløg Hønsesalat med æbler
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Brie med kompot
Eller
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pr. person 225,-
(Serveres samlet på en tallerken)
Menuen kan ikke laves laktose- og glutenfri
Juleplatten erstatter Arkens almindelige frokostplatte
Juleanretning
Serveres fra fredag d. 22/11-2024
Serveres hele dagen
Book bord her
Se juleanretningen her
Marineret sild og karrysild med rødløg og kapers
Pankopaneret fiskefilet med rejer og citronmayo
Varmrøget laks med urtedressing
Hønsesalat med æbler
Confiteret andelår med hjemmelavet rødkål
Ribbensteg med agurkesalat
Brie med kompot
Eller
Ris a la mande med kirsebærsauce
Pr. person 345,-
(OBS: Minimum 2 personer)
Menuen kan ikke laves laktose- og glutenfri.
1. & 2. juledag
Serveres 1. & 2. juledag kl. 12.00 - 15.00
Book bord til 1. og 2. juledag her
Se menuen til julebuffeten her
Marinerede sild med æggesalat
Karrysild med rødløg og kapers
Fiskefileter med citron og urtemayo
Lakseruller
Varmrøget laks med urtedressing
Æg og rejer med citronmayo
Variation af skaldyr
Hønsesalat med æbler og bacon
Flæskesteg med flæskestegsauce, hvide- og brunede kartofler
Leverpostej med champignon og bacon
Tarteletter med høns i asparges
Frikadeller med agurkesalat
Variation af and med rødkål
Ostebord med kompot og knækbrød
Ris a la mande med kirsebærsauce
Rugbrød og boller med smør og fedt
Pr. person 375,-
(Børn under 11 år 200,-)
Book bord til 1. og 2. juledag her